Se folosește pentru zdrobirea țevilor de plastic sau a materialelor dure? Trei modele de tocător de plastic

- 2021-06-16-

Conform diferitelor cerințe de zdrobire, există în principal trei tipuri de tocătoare de plastic.

1. Țeavă de plastictocător de plastic& caracteristici tehnice.

1.Potrivit pentru distrugerea diferitelor țevi de plastic mici și mijlocii, cum ar fi țevi din PE, PVC, conducte din miez de siliciu și alte conducte.
2.Orificiul de alimentare cu tub rotund planificat pentru distrugerea materialelor plastice pentru țevi facilitează distrugerea țevilor cu lungime mare și îmbunătățește puterea de lucru. Ventilatorul de aspirație opțional și cupa de depozitare constituie un sistem de recuperare a distrugerii conductelor, care poate utiliza mai mult puterea de recuperare.
3.Rulmenții etanși sunt selectați pentru a face rulmenții durabili pentru rulare pe termen lung; o planificare adecvată în formă de cuțit poate face produsele uniform granulate; tratamentul termocontractabil al scaunului cuțitului face ca planificarea aspectului să fie frumoasă și generoasă.

2. Concasor de plastic dur, această mașină este potrivită pentru distrugerea tuturor tipurilor de plăci de plastic mici și mijlocii.

1.ABS, PE, PP și alte plăci sunt deteriorate și recuperate.
2.Portul dreptunghiular de alimentare planificat pentru distrugerea benzilor lungi facilitează distrugerea benzilor lungi și îmbunătățește puterea de lucru. Ventilatorul de aspirație opțional și cupa de depozitare constituie un sistem de recuperare a distrugerii plăcilor, oferind un joc complet puterii de recuperare.
3.Utilizarea rulmenților etanși face rulmentul rulmentului mai durabil; planificarea formei cuțitului este rezonabilă, iar produsul este uniform granulat; suportul cuțitului este termocontractabil, iar forma este frumoasă și generoasă.

3. Powerful tocător de plastic.

1.Structura cuțitului pentru foi este între cuțitul cu gheare și cuțitul plat, care este potrivit pentru zdrobirea produselor din plastic, cum ar fi foi obișnuite, țevi, profile, plăci și materiale de ambalare.
2.Concasorul de plastic de uz general adoptă rulmenți etanși pentru a face rulmenții să ruleze mult timp.
3.Designul formei cuțitului este rezonabil, lama de oțel aliat este selectată, produsul este uniform granulat, suportul cuțitului este termocontractabil și, după un test riguros de echilibru, aspectul este frumos și generos.

tocător de plastic


Technical characteristics and wide application range of tocător de plastic

Concasoarele de plastic sunt utilizate în general pentru zdrobirea diferitelor materiale plastice și cauciucuri. Peletele pot fi extrudate direct ca materii prime pentru producție.
The purpose and characteristics of the tocător de plastic.

1.Structura cuțitului pentru foi este între cuțitul cu gheare și cuțitul plat, care este potrivit pentru zdrobirea produselor din plastic, cum ar fi foi obișnuite, țevi, profile, plăci și materiale de ambalare.
2.Designul formei cuțitului este rezonabil, se folosește lama de oțel aliat, produsul este granulat uniform, suportul cuțitului este termocontractabil și a suferit experimente de echilibru strict.
3. The tocător de plastic saves time and is immediately recycled within 30 seconds, without waiting for centralized shredding, and it is clean and clean.
4.În ceea ce privește îmbunătățirea calității mașinii de măcinat din plastic, materialul duzei va fi oxidat și umidificat (va absorbi apa) după ce va fi scos la o temperatură ridicată, ceea ce va distruge proprietățile fizice. cea mai apropiată reciclare în decurs de 30 de secunde poate reduce puterea fizică și reduce daunele strălucirii culorii.
5.Economisiți bani: reciclarea într-o perioadă scurtă de timp evită poluarea și rata alarmantă cauzată de amestecare, care poate reduce risipa și pierderile de plastic, forța de muncă, gestionarea, depozitarea și achiziționarea de fonduri.
6. The general-purpose tocător de plastic adopts sealed bearings to keep the directions running well for a long time.
7.Structură simplă: design ușor de demontat, schimbare de culoare și material, mici și mici, adecvate pentru utilizare lângă mașină într-un atelier mic.
8.Adoptă un motor cu viteză medie, zgomot redus și consum redus de energie; motorul este echipat cu un dispozitiv de protecție la suprasarcină și un sistem de protecție a lanțului de alimentare, care este sigur și fiabil în funcționare și curățare.
9.Tocatoare de plastic sunt utilizate pe scară largă în materiale plastice, produse chimice, reciclarea resurselor și alte industrii. Potrivit pentru PVC clorură de polivinil moale și rigidă, polietilenă de înaltă și joasă presiune PE, polipropilenă PP, polipropilenă atactică PP, nailon PA, policarbonat PC, polistiren PS, stiren-butadienă ABS, spumare PE, PVC, SBS, EVA, PPS zdrobire și prelucrarea cardurilor magnetice, piele, cauciuc și alte materiale.