Mașină de peletizat plastic, care este semnificația pentru reciclarea deșeurilor de plastic?

- 2021-05-27-

mașină de peletizat plastic | mașină de fabricat pelete

Semnificația practică a reciclării deșeurilor din plastic este utilizarea simplă a deșeurilor și are o importanță practică mai pe termen lung și proactivă.
Cheia acestui lucru este la două niveluri.


1.Prejudiciul deșeurilor de materiale plastice asupra mediului natural.

Datorită calității ridicate și a prețului scăzut al plasticului, este utilizat în mod obișnuit la ambalarea mărfurilor, cele mai utilizate și aruncate de unică folosință au condus la deșeurile albe bine cunoscute. De exemplu, aplicarea peliculei de teren agricol în agricultură și creșterea animalelor a produs o tendință excelentă de dezvoltare, dar aplicarea resturilor aruncate după bunul plac, rezultând resturi de film plastic în stratul de sol, astfel încât calitatea deteriorării solului agricol, blocarea creșterii și dezvoltării rădăcinilor de plante verzi și digestia și absorbția nutrienților apei, astfel încât otrăvirea stratului solului. Deșeurile de plastic sunt spălate prin precipitații pentru o lungă perioadă de timp. Aditivii nocivi din plastic vor pătrunde în apele de suprafață, râuri, lacuri și mări, ducând la poluarea mediului și în cele din urmă afectând sănătatea fizică și mentală a oamenilor!
Prin urmare, trebuie să promovăm în mod activ tehnologia de reciclare a deșeurilor din plastic.
The mașină de peletizat plasticeste, de asemenea, una dintre provocări, care trebuie să integreze funcțiile de reciclare, curățarea, mărunțirea și deshidratarea materialelor reziduale din plastic.

mașină de peletizat plastic


2.Legătura dintre reciclarea deșeurilor de plastic și energia electrică.

Majoritatea noilor materiale plastice sunt produse petroliere, dar rezervele de petrol s-au micșorat în lume. De exemplu, China s-a schimbat treptat de la o țară exportatoare de petrol la o țară exportatoare de petrol din 1993, înlocuind Japonia ca a doua țară cea mai mare consumatoare de petrol din lume în 2002. Până în prezent, dependența de import de petrol în China a a ajuns deja la 40%. Prin urmare, lipsa de energie electrică și energie a devenit un factor enorm care blochează dezvoltarea socială și economică. Reciclarea deșeurilor de materiale plastice va atenua deficitul din ce în ce mai sever de resurse la un anumit nivel.
Până în prezent, în lume, producția de produse din plastic este mare și în fiecare an, cu o rată de peste 10%, provocând astfel cantitatea totală de deșeuri din plastic este alarmantă. Cu toate acestea, în majoritatea țărilor, situația actuală a reciclării deșeurilor de plastic este îngrijorătoare, iar majoritatea deșeurilor de plastic sunt depozitate în gropile de gunoi.
In general, the value of the mașină de peletizat plastic and the actual meaning of waste plastics recycling have the same overall goal, and the emergence of the mașină de peletizat plastic is the best way to complete the recycling of waste plastics.


The mașină de peletizat plastic is divided into a single-screw extruder pelletizing machine and a single-screw pelletizing machine.

Mașina de peletizare cu extrudare cu un singur șurub poate recicla pelicula de plastic, pungile de ambalare, deșeurile de fire din fibre sintetice, pelicula de seră din plastic, etc.ambalator; vă vom oferi cele mai bune sfaturi de selecție a echipamentelor și vă vom oferi îndrumări complete post-vânzare!